loading...
بزرگترین تشکل دانشجویی ایران جنبش 1404
آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
وقتی دوشاخه عاشق پریز شود! 2 194 vahidabbasi
بازم اووووومدم 0 63 maktab110
خواص کنجد و مصرف آن برای ویتامین 0 52 bmtips
رنگ سال 2021 چه رنگی است 0 47 bmtips
تبلیغات اضافی در مرورگر 2 190 shiva13
چرا مطلب کمه؟ 7 240 shiva13
آخرین بازدید 6 213 shiva13
تشکر ویژه porya733از مدیران ومسئولین 2 442 maktab110
رزمنده ایرانی و امریکایی 63 1741 maktab110
قالب رمانتیک 0 170 fmf66642
روش تهیه‌ی سوپ جو و معرفی انواع آن 1 563 fmf66642
احادیث امام موسی کاظم(ع) 5 548 fmf66642
یه چیزایی میگم حتما بخونید ولی نشنیده بگیرید/خیلی دوست دارم... 27 752 fmf66642
تصاویر کودکان 66 1820 fmf66642
احادیث امام زین العابدین(ع) 7 536 fmf66642
باز کردن سایت 2 261 sina4711
داستان کوتاه و زیبای دریای دزد و قاتل! 1 159 shiva13
داستان کوتاه جالب و آموزنده راهی آسان تر!! 2 155 shiva13
ولادت حضرت فاطمه 0 171 fmf66642
داستان زیبای مرد کور 1 143 fmf66642
..... 2 172 fmf66642
اس ام اس چهارشنبه سوری (2) 1 228 fmf66642
نور عشق (فریدون مشیری) 0 122 asma
داستان آموزنده دزد باورها 0 166 asma
توهم يك مرد (طنز) 0 159 asma
جنبش 1404 بازدید : 460 پنجشنبه 05 دی 1392 نظرات (0)

تقریبا تمام سایت هایی که بازدید می کنید اطلاعاتی را در قالب یک فایل کوچک متنی (Text) بر روي کامپیوتر شما ذخیره می کنند به این فایل کوکی می گویند محل ذخیره شدن این فایل در فولدر Temporary Internet Files در اینترنت اکسپولرر و در نت اسکیپ در فولدر Cashe است در اپرا و موزیلا و نسخه هاي قدیمی تر اینترنت اکسپولرر در فولدر جدایی به نام کوکی است .

انواع مختلفی از کوکی ها وجود دارد و شما در نسخه هاي جدیدتر وب بروسر ها (Web Browsers) این امکان را دارید که انتخاب کنید کدام کوکی ها برروي کامپیوتر شما ذخیره شوند در صورتی که کوکی ها را کاملا غیر فعال کنید ممکن است بعضی سایت هاي اینترنتی را نتوانید ببیند و یا از بعضی امکانات مثل به یاد داشتن شناسه و رمز عبور شما در آن سایت محروم شوید و یا انتخاب هایی که داشتید مثل ساعت محلی و یا دماي هواي محلی و کلا از تنظیمات شخصی اي که در آن وب سایت انجام داده اید نتوانید استفاده کنید.

جنبش 1404 بازدید : 569 پنجشنبه 05 دی 1392 نظرات (0)

مدتی هست که سایت یاهو در بخش ایجاد ایمیل جدید (SignUp) کد ایران را از سیستم ثبت نام حذف کرده است یا به عبارتی دیگر ، کشور ایران رو تحریم کرده است و برای همین دیگه ایجاد ایمیل جدید در یاهو برای ایرانیان امکان پذیر نیست ، اما با روشی که در پایین براتون توضیح میدیم می تونید خیلی راحت تحریم ها رو دور بزنید و ایمیل جدید بسازید

این روش تنها با مرورگر فایرفاکس امکان پذیر است !

1- ابتدا افزونه Grease Monkey رو از لینک زیر نصب کنید :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greasemonkey

2- سپس این اسکریپت که برای اضافه کردن +98 به لیست یاهو هست رو نصب کنید :
http://userscripts.org/scripts/show/177253

3- حالا به سایت یاهو برید و ایمیل خود را به راحتی بسازید و کد فعال سازی دریافت کنید

جنبش 1404 بازدید : 451 پنجشنبه 05 دی 1392 نظرات (0)

محدودیتی که در دامنه پردازش های ۳۲ بیتی وجود دارد، همواره باعث کندشدن سرعت انجام عملیات پیچیده و سنگین اطلاعاتی در سیستم های مختلف می گردد. به همین منظور بسیاری از شرکت های سازنده نرم افزار و خصوصاً آن هایی که در زمینه سیستم عامل فعالیت دارند از دیرباز رقابتی را برای تحت پوشش قراردادن تعداد زیادتری CPU و مقدار بیشتری حافظه RAM نسبت به یکدیگر آغاز کرده اند.

به عنوان مثال رقابتی که بین ویندوز ۲۰۰۰ سرور با سولاریس یا انواع یونیکس و لینوکس بر سر امکان استفاده از ۸ یا ۱۶ تا ۳۲ پردازنده به همراه چند گیگابایت حافظه RAM و امثال آن وجود داشت همواره یکی از جالب ترین و پرسروصداترین زمینه رقابت بین چند سیستم عامل به شمار می رفت. اما همه این عوامل چندی پیش تحت الشعاع واژه جدیدی به نام پردازش ۶۴ بیتی قرار گرفت.

جنبش 1404 بازدید : 301 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات (0)

control_panelدایرکت ادمین یکی از کاراترین کنترل پنل های اینترنتی می باشد که با هزینه ای بسیار کمتر نسبت به cPanel و پلسک ( Plesk ) امکانات بسیار زیادی را در اختیار کاربران قرار می دهد. این در حالیکه است که پس از تحریم ایران از سوی cPanel که مشکلات زیادی را برای کاربران ایرانی بوجود آورده است ، استقبال از این کنترل پنل روند رو به رشدی را طی کرده است. در این مقاله به شما نشان خواهیم داد که چگونه می توانید در دایرکت ادمین یک دیتابیس جدید بسازید و از طریق phpmyadmin آن را مدیریت نمائید.

 

در هاست ابری ، زمانیکه از ابزار ساخت خودکار اسکریپت استفاده می کنید این امکان برای شما وجود دارد که یک دیتابیس یا پایگاه داده جدید و به طبع آن یک کاربر اختصاصی ( یوزر ) برای دسترسی به آن دیتابیس بسازید. در خیلی از موارد کاربرانی که از ابزار ساخت خودکار اسکریپت برای ساختن وب سایت استفاده می کنند دیگری نیازی به انجام تنظیمات جداگانه برای دیتابیس ندارند اما در صورتیکه می خواهید تنظیمات جداگانه ای را داشته باشید مطابق دستورالعمل زیر باید از پنل دایرکت ادمین استفاده نمائید.

جنبش 1404 بازدید : 184 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات (0)

این روز ها کم و بیش هر وب سایت پربازدیدی حداقل یکبار با مشکلات ناشی از حملات اینترنتی dos و یا ddos به وب سایت و یا سرور خود روبرو شده است. در خیلی از مواقع چنین حملات مشکلات زیادی را برای صاحب وب سایت یا سرور بوجود می آورد. اگر شما از هاست ابری پارس پک استفاده می کنید این مقاله می تواند به شما کمک نماید. یکی از راه ها برای مقابله با چنین حملاتی، مسدود کردن IP سرور مهاجم می باشد تا با محدود شدن دسترسی مهاجم به سرور میزبانی کننده وب سایت شما حملات آن دفع گردد.

برای این منظور ابتدا می بایست با ورود به بخش کاربری ، مراجعه به پنل میزبانی ابری و ورود به دایرکت ادمین به بخش logs رفته و IP های حمله کننده را استخراج نمائید. پس از مشاهده و تشخیص IP هایی که مراجعه آنها به وب سایت شما غیر عادی می باشد، می توانید به کمک روش زیر نسبت به مسدود سازی آنها اقدام فرمائید. البته این فایل توسط اکثر اسکریپت های مورد استفاده قبلا ایجاد شده است  ، در غیر اینصورت می بایست یک فایل text با نام " .htacess " ایجاد نمائید ( نقطه در ابتدای فایل قرار دارد. )
جنبش 1404 بازدید : 238 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات (0)

سرور یک کامپیوتر همیشه روشن و همیشه در دسترس است، زمانی که این دسترسی تنها در محدوده یک شبکه داخلی باشد، آن را سرور تحت شبکه می نامیم و به این معنا خواهد بود که تمامی کامپیوتر های موجود در این شبکه از این کامپیوتر فرمان می گیرند و نیازهای تحت شبکه خود را به کمک آن تامین می کنند و سرور نقش آنها را در شبکه تعیین می نماید، حال اگر گستره این شبکه را کمی بیشتر نمائیم، و آن را متشکل از تمام کامپیوتر هایی که از طریق اینترنت به هم وصل شده اند بدانیم، با گروه بسیار بزرگی از کامپیوتر های همیشه روشن و همیشه در دسترس از طریق اینترنت روبرو هستیم که به آنها سرور های اینترنتی گفته می شود و وظیفه دارند تا اطلاعاتی که در هر زمان از شبانه روز، بر روی پهنای اینترنت جستجو می کنید را برای ملاحظه شما در اختیار قرار دهند. بنابراین به دو دسته بندی کلی دست می یابیم:

سرور ( server ) : کامیپوتری که سرویس می دهد.
کلاینت ( Client ) : کامپیوتری که سرویس می گیرد.

جنبش 1404 بازدید : 245 دوشنبه 11 آذر 1392 نظرات (0)

 

ssl چیست؟

ssl مخفف عبارت Secure Sockets Layer است، یک تکنولوژی رمزگذاری که توسط Netscape ابداع شده است. ssl یک ارتباط رمزگذاری شده بین سرور وب شما و مرورگر بازدید کننده از سایت شما ایجاد می کند که این ارتباط اطلاعات خصوصی شما را بدون مشکلاتی نظیر دزدیده شدن و یا دستکاری آنها انتقال می دهد.
برای داشتن قابلیت ssl بر روی وب سایت ، شما نیاز دارید که یک گواهینامه ssl (ssl cetificate) داشته باشید که شما را شناسایی کند و ssl را بر روی سرور شما نصب کند. استفاده از گواهینامه ssl بر روی سایت معمولا” با یک آیکون قفل در مرورگر نشان داده می شود ، البته این می تواند با نوار آدرس سبز رنگ نیز شناسایی شود. وقتی شما ssl را نصب کردیدبوسیله ی تغییر url از http:// به https:// می توانید یک سایت امن داشته باشید . وقتی که گواهینامه ssl بر روی وب سایت نصب شود ، شما می توانید مطمئن باشید اطلاعاتی که وارد می کنید (مانند اطلاعات تماس یا کارت اعتباری) ، امنیت داشته و فقط بوسیله ی سازمانی که دارنده ی آن وب سایت است مشاهده می شود.


میلیون ها کسب و کار اینترنتی از گواهینامه ssl استفاده می کنند تا وب سایتشان امنیت داشته باشد و به مشتریان اجازه دهند تا به آنها اعتماد کنند. به منظور استفاده از پروتکل ssl ، یک وب سرور باید از گواهینامه ssl استفاده کند. گواهینامه های ssl توسط متصدیان ssl (Certificate Authorities) (CAs) ارائه می شود.

saeed_1391 بازدید : 477 دوشنبه 21 اسفند 1391 نظرات (1)

دلیل این امر به ناتوانی روبات‌های گوگل در تمیز قائل شدن بین دو نوع زیردامنه متفاوت از یک سایت نسبت داده می‌شود.

گوگل از وب‌مسترها و مدیران سایت‌ها خواسته اجازه ندهند سایت متعلق به آنها، میزبان زیردامنه‌های نامناسب شود زیرا این موضوع بر کل مجموعه اثر می‌گذارد.

به عنوان مثال سایت www.seroundtable.com را در نظر بگیرید.

اگر زیردامنه نامناسبی که ما آن را badsite می‌نامیم در این سایت میزبانی شود، این موضوع نه تنها برای badsite.seroundtable.com بد خواهد بود بلکه بالقوه یا بالفعل تاثیر منفی بر کل www.seroundtable.com بر جای می‌گذارد.

پایگاه Search Engine Roundtable که از آن به عنوان یکی از مراجع «سئو» نام برده می‌شود، می‌گوید دلیل این امر آن است که روبات‌های گوگل قادر نیستند بین زیردامنه‌های اتفاقی و سایت‌هایی که شما از روی هدف و برنامه‌ریزی قبلی به وب سایت خود افزوده‌اید، تمییز قائل شوند.

اگر این زیردامنه‌ها متعلق به شما نیست و سنخیتی با اهداف شما ندارد، خود را از شر آنها آسوده کنید.

اگر هم این زیردامنه‌ها متعلق به شماست و می‌خواهید آنها را نگه دارید، خوب است با استفاده از Redirect ۳۰۱ آنها را به یک URL جدید در وب‌سایت اصلی منتقل کنید.

saeed_1391 بازدید : 453 چهارشنبه 16 اسفند 1391 نظرات (0)

قابلیت Reliability Monitor در ویندوز ویستا با عنوان The Reliability and Performance Monitor معرفی شد. اما ویندوز 7 آن را از Performance Monitor جدا کرده و در قسمت جدیدی در Action Center قرار داده‌است. برای دسترسی به این ابزار به مسیر Control Panel\System and Security\Action Center بروید. در این قسمت با انتخاب Reliability می‌توانید روی گزینه View reliability history کلیک کنید. در این قسمت می‌توانید با نموداری روزانه و هفتگی میزان اطمینان‌پذیری سیستم را بررسی کنید.

saeed_1391 بازدید : 499 دوشنبه 14 اسفند 1391 نظرات (0)

در ویندوز 8 امکان راست کلیک بر روی فایل‌ها و انتخاب گزینه‌ی Pint to Start جهت اضافه کردن (سنجاق کردن) آن‌ها به صفحه‌ی Start تنها محدود به فایل‌های اجرایی و شورتکات‌ها می‌باشد. بدین معنا که در صورت رایت کلیک بر روی یک فایل با فرمت متفرقه، گزینه‌ی Pint to Start پدیدار نمی‌شود و طبعیتاً امکان سنجاق کردن آن به صفحه‌ی Start از این طریق نیست. با استفاده از ترفندی که هم‌اکنون برای شما بازگو خواهیم کرد می‌توانید گزینه‌ی Pin to Start را در منوی راست کلیک کلیه فایل‌ها فعال کنید.

saeed_1391 بازدید : 466 یکشنبه 13 اسفند 1391 نظرات (0)

قطعاً برای شما نیز پیش آمده است که در فرم‌ها یا ویرایشگرهای متنی موجود در صفحات اینترنتی اقدام به وارد کردن اطلاعات کرده‌اید، اما به هر دلیلی پیش از ثبت اطلاعات، صفحه بسته شده یا دچار اشکال شده است و اطلاعات وارد شده از دست رفته‌اند. در این مواقع ناچاراً بایستی از نو اطلاعات را وارد نمایید که چنین کاری طبیعتآً بسیار عذاب‌آور است. در صورتی که از مرورگر فایرفاکس یا کروم استفاده می‌کنید با استفاده از این ترفند می‌توانید کاری کنید تا اطلاعات ازدست‌رفته‌ی وارد شده در فرم‌ها و ویرایش‌گرهای متنی بازیابی شوند. این کار به کمک یک افزونه انجام می‌شود.

بدین منظور:
نیازمند یک افزونه به نام Lazarus: Form Recovery هستیم.
نحوه‌ی استفاده از این افزونه در دو مرورگر فایرفاکس و گوگل کروم به صورت زیر است:

فایرفاکس
برای نصب این افزونه در مرورگر فایرفاکس وارد لینک زیر شوید:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/lazarus-form-recovery
سپس بر روی دکمه‌ی Add to Firefox کلیک کنید.
با نمایش پنجره‌ی Software Installation بر روی Install کلیک کنید.
افزونه بر روی فایرفاکس نصب خواهد شد.
نیاز است که یک‌بار مرورگر را بسته و مجدد باز کنید.
اکنون در صورتی که در یک فرم اینترنتی و یا یک ویرایش‌گر متن (Editor) متنی را وارد نمایید، این متن به طور خودکار توسط این افزونه ذخیره می‌شود و در صورت از‌دست‌دادن این اطلاعات می‌توانید آن را بازیابی کنید.
برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده، در نوار Status (در پایینِ پنجره‌ی مرورگر) بر روی آیکن این نرم‌افزار کلیک کرده و Search Lazarus را انتخاب کنید.
در پنجره‌ی باز شده لیست کامل اطلاعات ذخیره شده را به همراه جزئیات آن شامل تاریخ ثبت و آدرس صفحه مشاهده خواهید کرد. با کلیک بر روی آیکن موجود در ستون Recover می‌توانید به متن جهت کپی کردن آن دسترسی داشته باشید.
با کلیک بر روی آیکن افزونه و انتخاب Options می‌توانید تنظیمات و جزئیات افزونه را تغییر دهید. به عنوان مثال با مراجعه به تب Security و فعال کردن گزینه‌ی Save passwords می‌توانید امکان ذخیره‌ی رمزهای عبور وارد شده در فرم‌ها را نیز فعال کنید. همچنین با فعال کردن گزینه‌ی Require a password to restore forms می‌توانید برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده توسط افزونه یک رمز عبور تعیین کنید.

گوگل کروم
برای نصب این افزونه در مرورگر کروم به لینک زیر بروید:
https://chrome.google.com/webstore/detail/lazarus-form-recovery/loljledaigphbcpfhfmgopdkppkifgno?hl=en
سپس بر روی دکمه ADD TO CHROME کلیک کنید.
چند لحظه صبر کرده و پس از نمایش پنجره Confirm New Extension بر روی دکمه Add کلیک کنید.
اکنون صبر کنید تا افزونه دانلود شده و به طور خودکار بر روی مرورگر نصب شود.
اکنون در صورتی که یک فرم یا ویرایش‌گر متن (Editor) را انتخاب کنید، آیکن افزونه درون آن به چشم می‌خورد. با وارد کردن اطلاعات در این فرم یا ویرایش‌گر، اطلاعات به طور خودکار توسط افزونه ذخیره می‌شود.
برای دسترسی به اطلاعات نیز کافی است بر روی آیکن افزونه کلیک کنید تا اطلاعات ذخیره شده در این فرم یا ویرایش‌گر متن را مشاهده کنید. با انتخاب هر یک از اطلاعات، متن آن وارد محیط فرم یا ویرایش‌گر خواهد شد.
با کلیک بر روی آیکن افزونه و انتخاب Lazarus ptions می‌توانید تنظیمات و جزئیات افزونه را تغییر دهید. به عنوان مثال با فعال کردن گزینه‌ی Save passwords می‌توانید امکان ذخیره‌ی رمزهای عبور وارد شده در فرم‌ها را نیز فعال کنید. همچنین با فعال کردن گزینه‌ی Encrypt forms and require a password to restore text می‌توانید برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده توسط افزونه یک رمز عبور تعیین کنید.

منبع :ترفندستان

saeed_1391 بازدید : 2320 شنبه 12 اسفند 1391 نظرات (0)

امروزه مجازی سازی سرور به جزء جدایی ناپذیر اکثر دیتاسنترهای بزرگ تبدیل شده است. دلیل این امر را نیز می توان امکاناتی دانست که مجازی سازی سرور در اختیار مدیران IT قرار قرار می دهد. از طرف دیگر مجازی سازی سرور با افزایش بهره‌ وری در استفاده از منابع سخت افزاری در بحث کاهش هزینه ها نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در حال حاضر شرکتهای بسیاری به حوزه ساختپلتفرم ‌های مجازی‌سازی وارد شده‌اند. VMware که از پیشتازین عرصه مجازی سازی است، vSphere را بعنوان یکی از بهترین سیستم های مجازی سازی سرور معرفی کرده است. ذکر مزایا و جوانب استفاده از مجازی سازی در این مختصر نوشته نمی گنجد؛ از این رو برای درک کامل این موضوع شما را بهمطالعه کتاب زیر ارجاع می‌ دهیم.

این کتاب که مشتمل بر 6 فصل است ، مراحل ساخت یک دیتاسنتر مجازی را به طور کامل تشریح می کند. علاوه بر این یک فصل را به بررسی موضوع مجازی سازی(در تمامی زمینه ها) و فصلی نیز به سیستم های ذخیره سازی یا همان storageها اختصاص داده شده است.

دانلود کنید

saeed_1391 بازدید : 458 چهارشنبه 09 اسفند 1391 نظرات (0)

1. خاموش کردن دستگاه

خاموش کردن کامپیوتر در ویندوز 8 مقداری متفاوت از قبل است. برای این کار بایستی در نمایه Metro، نشان‌گر ماوس را بر روی دکمه Start در گوشه سمت چپ صفحه ببرید و سپس Settings را انتخاب کنید. در سمت راست، منویی ظاهر خواهد شد که شما می‌توانید با مراجعه به Power، اقدام به خاموش کردن دستگاه کنید.


2. تبدیل درجه حرارت به سانتی‌گراد

در برنامه مربوط به آب‌و‌هوای موجود در نمایه Metro که با عنوان Weather مشخص شده است، به طور پیش‌فرض درجه هوا با واحد فارنهایت مشخص شده است. در صورتی که دوست دارید دما با سانتی‌گراد نمایش داده شود، کافی است کلیدهای ترکیبی Windows + C را فشار داده و به Settings بروید. در این قسمت می‌توانید تغییرات لازم را اعمال نمایید.

saeed_1391 بازدید : 483 سه شنبه 01 اسفند 1391 نظرات (0)

سلام،همانطور که می دانید در ویندوز ٧ ،قابلیتی وجود دارد ،و آن اینکه اگر روی برنامه های موجود در taskbar راست کلیک کنید لیستی از آخرین بار توسط برنامه باز شده نشان داده می شود،به این لیست JumpList می گویند در ادامه ی این پست میخواهم نحوه تغییر تعداد ایتم های این لیست را بگویم.

saeed_1391 بازدید : 525 شنبه 28 بهمن 1391 نظرات (0)

 

 

فرض کنید در محیط ویندوز قصد دارید چند فایل یا چند فولدر را به طور همزمان انتخاب کنید. در این زمان ناچار خواهید بود با استفاده از ماوس، آیتم‏های مورد نظر را با ایجاد یک مستطیل نقطه‏چینی انتخاب کنید و یا به کمک کلیدهای Shift و Ctrl و ترکیب آنها را به حالت انتخاب دربیاورید. اما در ویندوز ویستا و 7 قابلیت جدیدی اضافه شده است که انتخاب همزمان چندین آیتم را بسیار ساده می‏کند. این امکان با اضافه شدن چک باکس در کنار هر فایل و فولدر مهیا شده است. با چک باکس‏ها (Check Box) یا جعبه‏های تیک‏دار پیش از این در فرم های انتخابی موجود در ویندوز و صفحات اینترنتی آشنایی داشتید. در این ترفند نحوه فعال سازی چک باکس‏ها جهت انتخاب آیتم‏های مختلف را در ویندوز ویستا و 7 برای شما بازگو می‏نماییم.

برای این کار:

 

 به my computer  رفته و دکمه alt را بزنید ،از منوی ظاهر شده،روی tools کلیک کنید،و از منوی که باز می شود روی Folder option کلیک کنید.

 

در پنجره Folder Options به تب View بروید.
حال  در لیست موجود، تیک گزینه Use check boxes to select items را بزنید و بر روی دکمه OK کلیک کنید

حال در کنار هر فایل یا فولدری یک چک باکس قرار گرفته است که با زدن تیک آن می توانید آن را انتخاب کنید،با اینکار دیگر برای انتخاب چند آیتم نیازی به نگه داشتن دکمه کنترل یا شیقت نیست.

 

saeed_1391 بازدید : 555 جمعه 27 بهمن 1391 نظرات (0)

در زندگی روزمره گاهی اوقات پیش می‌آید که دسترسی به ایمیل ندارید. در این شرایط ممکن است به مرخصی رفته باشید یا در ماموریت یا سفر و ... باشید. به هر حال کسی نیست که به ایميل‌های رسیده به شما پاسخ دهد و افرادی که برای شما ایمیل ارسال کرده‌اند نیز منتظر پاسخ شما هستند. در چنین زمانی باز جیمیل به کمک شما می‌آید. کافیست که در تنظیمات جیمیل کمی دستکاری کنید. روش کار به شرح زیر است:

    از جیمیل خود گزینه Setting را انتخاب کنید.
    از تب General گزینه Vacation responder را انتخاب کنید.
    در این قسمت می‌توانید مدت زمان پاسخگویی خودکار، موضوع و متن خود را بنویسید.
    در انتها گزینه Save را انتخاب تا تنظیمات ذخیره گردد.

 

با انتخاب این سرویس هر زمان در این مدت شخصی به شما ایمیل بفرستد، جیمیل برای او پاسخی را که شما نگاشته‌اید، ارسال می‌کند

 

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    حمایت از ما

    ضمن عرض خوشامدگویی از شما دوست عزیز تقاضامندیم با کلیک روی تبلیغات از ما حمایت کنید.باتشکر

    تماس با ما

    jonbesh1404@yahoo.com


    آمار سایت
  • کل مطالب : 492
  • کل نظرات : 112
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1445
  • آی پی امروز : 44
  • آی پی دیروز : 56
  • بازدید امروز : 204
  • باردید دیروز : 100
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 700
  • بازدید ماه : 1,696
  • بازدید سال : 13,474
  • بازدید کلی : 999,423