روش تهیه‌ی سوپ جو و معرفی انواع آن

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 563
نویسنده پیام
maryam آفلاین


ارسال‌ها : 63
عضویت: 7 /5 /1391
محل زندگی: قم
سن: 20
تشکرها : 791
تشکر شده : 81
روش تهیه‌ی سوپ جو و معرفی انواع آن



راز و رمزها* سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌رنگ است برای سوپ سفید جو مناسب‌تر است.
* جو حتماً باید خوب بپزد و لعاب بیندازد.
* شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ بریزید شیر می‌برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ برابر باشد دیگر سوپ بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی‌شود.
* برای غلیظ شدن سوپ می‌توانید 2 قاشق سوپ‌خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
* از قرص عصاره‌ی مرغ نیز می‌توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.
* خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ اضافه کنید.
* جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ بریزید.
* هویج نگینی خرد شده برای سوپ مناسب‌تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می‌دارد و زیباتر است.

* چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.
* برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ زمان کمتری بگیرد.
 
انواع سوپ جو1- سوپ جو با گوشت سر گنجشکی (قلقلی) همراه با مخلوط شیر، جعفری و گشنیز
2- جو با گوشت سرگنجشکی یا رب گوجه فرنگی و مقداری برگ چغندر ریز شده
3ـ جو با آب مرغ یا گوشت و چغندر و هویج نگینی خرد شده و کمی جعفری
4- جو همراه با لوبیا سبز ریز شده، هویج نگینی خرد شده و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
5- جو همراه با تره فرنگی، خامه و زرده تخم مرغ
6- جو همراه با عدس، رب گوجه فرنگی، هویج نگینی خرد شده و آب مرغ کم چربی یا بدون چربی
7- جو همراه با لوبیا چیتی که از قبل خیس کرده، جوشانیده و آب آن را دور ریخته‌اید اصطلاحاً (لوبیا چیتی سفید شده) همراه با هویج و آب گوشت
8- جو با کرفس و هویج نگینی خرد شده همراه با ماست چکیده


9- جو و گندم خیس شده به نسبت مساوی و هویج، جعفری و گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده (یا رب گوجه فرنگی) همراه با آب گوشت یا مرغ
10- جو همراه با ورمیشل، هویج، سیب زمینی، گوجه فرنگی، نعنا و ترخون
11- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، شلغم و هویج نگینی شده و اسفناج ریز شده
12- جو همراه با فلفل دلمه‌ای ریز شده (رنگی و سبز) و آب گوشت یا مرغ
13- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج و برای روی سوپ پنیر تبریز و جعفری خرد شده
14- جو همراه با آب گوشت یا مرغ و 3 عدد پیاز درشت خلالی شده
15- جو همراه با آب گوشت، سیر، گشنیز، گوجه فرنگی بدون پوست رنده شده
16- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، قارچ ورقه شده، سیب زمینی ترشی و هویج نگینی خرد شده، شیر، گوجه فرنگی رنده شده
17- جو همراه با آب گوشت، زرشک و سیب زمینی
18- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، گوشت یا مرغ پخته رشته شده و رب گوجه فرنگی
19- جو همراه با جگر و سنگدان مرغ، هویج، رب گوجه فرنگی و کمی جعفری
20- جو همراه با آب گوشت یا مرغ، هویج، کاهو یک سانتی خرد شده
 

مواد لازم:جو                                          یک پیمانه
آب گوشت یا مرغ                     5 پیمانه
هویج                                      یک عدد رنده شده یا خرد شده
خامه                                       یک دوم پیمانه
شیر                                       2 پیمانه
نمک، فلفل                             به میزان لازم
جعفری                                  کمی، خرد شده
 
طرز تهیه:* جو را از قبل خیس کرده، حدود دو ساعت با 8 پیمانه آب بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود.
* آب گوشت یا مرغ را با هویج و جو مخلوط کرده، حدود نیم ساعت دیگر بپزید.
* سپس شیر گرم کرده را به آن اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید تا سوپ جا بیفتد.
* نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید.
* در انتها سوپ را با خامه مخلوط کرده، همراه با کمی جعفری سرو کنید.
 
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

یکشنبه 30 مهر 1391 - 22:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 2 کاربر از maryam به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: banoo & zeinab &
fmf66642 آفلاین



ارسال‌ها : 219
عضویت: 30 /5 /1391
تشکرها : 373
تشکر شده : 150
روش تهیه‌ی سوپ جو و معرفی انواع آن
جالبه.ما همیشه آش جو میسازیم بدون هویج و اینا

سه شنبه 19 مرداد 1395 - 11:55
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group