دستکش مخملی

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 266
نویسنده پیام
unknown733 آفلاین


ارسال‌ها : 497
عضویت: 12 /6 /1392
تشکرها : 340
تشکر شده : 535
دستکش مخملی
دستکش مخملی
گفت : نظرتان در مورد ارتباط و شروع مذاکره در دولت جدید با امریکا چیست
گفتم : چه عرض کنم ظاهراً بوهایی شنیده می شود
گفت : آری رایحه اش نیکوست.
گفتم: نه عزیزم خر داغ می کنند
گفت: می گویند دیوار بی اعتمادی بین ما و امریکا بلند است
گفتم : بله درست می فرمایید اما ظاهرا برخی می گویند از دیوار برلین که بلند تر نیست
گفت : پس شدنی است
گفتم : آری هر کاری شدنی است منتها اگر مفصل هایت زیر اهرم های چدنی اش نشکند
گفت : مخملی است
گفتم : پخمه ای
گفت: من فکر می کنم شدنی است
گفتم : چگونه؟
گفت: مثالی بزنم ؟
گفتم : بزن!
گفت : فرض کن در اجلاس آتی نیویورک میز ایران و امریکا نزدیک هم باشد ، اوباما از جلوی میز ایران گذر کند و رییس جمهور کشورمان که مدت ها روی صندلی نشسته و کمرش درد گرفته در همان لحظه تصمیم بگیرد بلند شود و استخوانی و کمری راست کند ، از قضا اوباما این قیام را پس از سالها قعود ایرانیان به فال نیک بگیرد و خوش و بشی با رییس جمهورمان کند و دستی هم من باب تالیف قلوب دراز نماید و قبول کن که رد کردن دستش بی ادبی است و به همین سادگی اولین آجر دیوار سی و اندی ساله بی اعتمادی فرو می ریزد!!!
گفتم : پخمه ای
گفت : ببین و تماشا کن!!!
گفتم :
تصویر: http://dana.ir/File/ImageThumb_0_330_250/6938
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

امضای کاربر : والعصر ...ان الانسان لفی خسر
یکشنبه 28 مهر 1392 - 01:15
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از unknown733 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: maktab110 &
maktab110 آفلاین



ارسال‌ها : 2531
عضویت: 30 /5 /1391
محل زندگی: ارومیه
سن: 30
تشکرها : 3769
تشکر شده : 2547
دستکش مخملی
یکى از سیاستهاى اساسى‌مان قطع رابطه‌ى با آمریکاست. هرگز هم نگفتیم ما تا ابد قطع رابطه خواهیم بود؛ نه، هیچ دلیلى ندارد که تا ابد قطع رابطه با هر کشورى، با هر دولتى داشته باشیم. مسئله این است که شرائط این دولت به گونه‌اى است که رابطه‌ى با او براى ما ضرر دارد. انسان رابطه را با هر کشورى به دنبال تعریف یک منفعتى ایجاد میکند؛ آنجائى که براى ما منفعت ندارد، دنبال رابطه نمیرویم؛ حالا اگر ضرر داشت، به طریق اولى دنبال رابطه نمیرویم.مینشینند آقایان وراجى کردن و حرف زدن و استدلال کردن، که نبود رابطه‌ى با آمریکا براى ما مضر است. نه آقا! نبود رابطه‌ى با آمریکا براى ما مفید است. آن روزى که رابطه‌ى با آمریکا مفید باشد، اول کسى که بگوید رابطه را ایجاد بکنند، خود بنده هستم.
بیانات در دیدار دانشجویان دانشگاه‌هاى استان یزد ۱۳۸۶/۱۰/۱۳
این نشانه‌ى بى‌غیرتى است” کسانى که دم از مذاکره‌ى با امریکا مى‌زنند، یا از الفباى سیاست چیزى نمى‌دانند، یا الفباى غیرت را بلد نیستند؛ یکى از این دو تاست. در حالى که دشمن این‌طور اخم مى‌کند، این‌طور متکبّرانه حرف مى‌زند، این‌طور به ملت ایران اهانت مى‌کند، تصریح هم مى‌نماید که مى‌خواهد علیه این نظام و این کشور و منافع آن اقدام کند، عدّه‌اى در این‌جا ذلیلانه و زبونانه مى‌گویند: چه کار کنیم؛ برویم، نرویم، نزدیک شویم، با آنها صحبت کنیم، در خواست کنیم، خواهش کنیم؟! این اهانت به غیرت و عزّت مردم ایران است؛ این نشانه‌ى بى‌غیرتى است؛ این سیاستمدارى نیست. سعى مى‌کنند رنگ و لعابى از فهم سیاسى به کار خود بدهند؛ نه، این درست ضدِّ فهم سیاسى است. مسأله‌ى امریکا این است که هویّت اسلامى و ملى ما را قبول ندارد و این را به زبان مى‌آورد. چرا عدّه‌اى از مدّعیان سیاست و فهم، نمى‌فهمند؟! واقعاً جاى تأسّف است. حکومتى که این‌طور صریحاً مى‌گوید مى‌خواهم علیه نظام اسلامى و خواستِ ملت ایران عمل کنم و براى براندازى این نظام بودجه مى‌گذارد، ارتباط و مذاکره با آن، هم خیانت و هم حماقت است!”
بیانات در دیدار جمعی‌ از فرماندهان‌ و رزمندگان‌ عملیات‌ آزادسازی‌ خرمشهر۱۳۸۱/۰۳/۰۱
حتی مذاکره بر خلاف مصالح و منافع ملت است” نه فقط رابطه با امریکا، بلکه مذاکره با دولت امریکا امروز برخلاف مصالح ملى و منافع ملت است. این یک نظرِ متعصّبانه نیست؛ این یک اندیشه و فکر است؛ مذاکره با امریکا – چه در قضایاى کنونى و چه در مسائل دیگر – به معناى باز کردن باب توقّعات و طلبکاریهاى امریکاست. کسانى که دم از مذاکره مى‌زنند – که البته سوء نیّت ندارند، دچار غفلتند – توجّه ندارند که مذاکره با امریکا در هر یک از قضایایى که این دولت در آن براى خودش ایده و منفعتى تعریف کرده است- مثل همین قضیه‌ى افغانستان – هیچ فایده‌اى ندارد. چرا؟ چون او مستکبر است و تسلیم نمى‌شود. مذاکره‌ى امریکا با یک دولت، به معناى این نیست که مى‌خواهد نظرات آن دولت را قبول کند؛ حتّى نظرات مجامع جهانى را قبول نمى‌کند! چند روز پیش در خبرها خواندم که رئیس جمهور پاکستان از امریکاییها درخواست مى‌کند که براى حمله به افغانستان، از فلان فرودگاه استفاده نکنند؛ از بقیه‌ى فرودگاهها استفاده کنند؛ اما امریکاییها خواسته‌ى او را رد مى‌کنند! یعنى به نظرِ مشورتىِ رئیس آن کشور در مورد یک فرودگاه اعتناء نمى‌کنن!”
بیانات در اجتماع بزرگ مردم اصفهان‌۱۳۸۰/۰۸/۰۸
تنها کار آمریکا به صلاح ملت مظلوم‏ملت شریف ایران ! اگر کارتر در عمر خود، یک کار کرده باشد (که) بتوان گفت به خیر و صلاح مظلوم است، همین قطع رابطه است. رابطه بین یک ملت به پاخاسته براى رهایى از چنگال چپاولگران بین ‏المللى با یک چپاولگر عالمخوار، همیشه به ضرر ملت مظلوم و به نفع چپاولگر است. ما این قطع رابطه را به فال نیک مى ‏گیریم، چون که این قطع رابطه دلیلى بر قطع امید آمریکا از ایران است. ملت رزمنده ایران، این طلیعه پیروزى نهایى را که ابرقدرت سفاکى را وادار به قطع رابطه یعنى خاتمه‏ دادن به چپاولگرى ‏ها کرده است، اگر جشن بگیرد، حق دارد.
صحیفه امام، ج ۱۲، ص ۲۳۳
رابطه با آمریکا را مى ‏خواهیم چه بکنیم؟ما روابط با آمریکا را مى ‏خواهیم چه بکنیم؟ روابط ما با آمریکا روابط یک مظلوم با یک ظالم است، روابط یک غارت‏ شده با یک غارتگر است. ما مى‏ خواهیم چه کنیم؟ آنها میل دارند که با ما روابط (داشته باشند)، آنها احتیاج دارند که با ما روابط داشته باشند، ما چه احتیاجى به آمریکا داریم ؟ آمریکا آن طرف دنیا است. آنها مى ‏خواهند که اینجا بازار داشته باشند. آنها باز طمع دارند که نفت ما را بخورند.
ما هیچ توقع نداریم که دولت آمریکا یا سایر دوَل ابرقدرت، آنهایى که مى ‏خواهند منافع ما را ببرند، حالا که ما دست آنها را کوتاه کرده ‏ایم، بیایند تشکر هم بکنند ! البته نباید هم بکنند؛ خیلى هم اظهار تأسف باید بکنند.
صحیفه امام، ج ۷ص ۳۵۹

یکشنبه 28 مهر 1392 - 01:23
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از maktab110 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: unknown733 /
maktab110 آفلاین



ارسال‌ها : 2531
عضویت: 30 /5 /1391
محل زندگی: ارومیه
سن: 30
تشکرها : 3769
تشکر شده : 2547
دستکش مخملی
1- هاشمی رفسنجانی طی سخنان مبهم و دو پهلو در مصاحبه با فصلنامه مطالعات بین المللی سعی می کند که با گذر تعمدی از دشمنی های گذشته و حال حاضر دولت آمریکا با ملت ایران مشکلات موجود فی مابین را فقط در اختلافات عقیدتی صرف خلاصه نماید تا در سایه این کلام ناموجه بدین نتیجه رسد که اسلام دستور نداده است که با کسانی که مخالف عقیده ما هستند قطع رابطه شود لذا قطع ارتباط با آمریکا دستوری غیر اسلامی است. ظاهرا از منظر هاشمی دولت آمریکا با ملت ایران دیگر سر جنگ ندارد و لابد تحریم های غیر انسانی و فشارهای اقتصادی سنگین تحمیلی بر ملت ایران و ترغیب رژیم صهیونیستی به ترور دانشمندان ایران و قتل عام مسلمان در منطقه و انواع تهدیدهای گسترده عملی و... نمی تواند به معنای فضای جنگ باشد. هاشمی می گوید: « اسلام دستور نداده است که با کسانی که مخالف عقیده ما هستند، قطع رابطه شود یا صحبت نکنیم...البته زمانی است که دیگران می‌خواهند با ما بجنگند، ما را از بین ببرند که این مورد، فضای دیگری است و در همین مورد هم اسلام حکم دارد و بحث دیگری است. ولی وقتی می‌شود با آنها بمانیم و با عمل، عقایدمان را به دنیا معرفی کنیم، راهی که اسلام خواسته است را چرا دنبال نکنیم؟»
2- ظاهرا هاشمی فراموش کرده است که در بدو پیروزی انقلاب اسلامی و حتی سالها پیش از آن حضرت امام خمینی (ره)در شرایطی آمریکا را شیطان بزرگ و دشمن ملت نامیده است که رژیم پهلوی و دولت وقت آمریکا در اوج روابط دیپلماتیک قرار داشته و ایران در آن مقطع رسما نقش ژاندارمی آمریکا در منطقه را بر عهده داشته است.
3- طبعا در دایره انقلاب اسلامی و اسلام اصیل نفی نظام سلطه و استکبار ستیزی از جایگاه و اعتبار حقیقی برخوردار است و نمی توان به بهانه مصالح زودگذر نسبت به منافع حقیقی جهان اسلام بی تفاوت ماند به هر شکل پاسخ صریح هاشمی به پرسش « چه شرائطی فضای جنگی محسوب می شود؟» و یا« برقراری ارتباط با آمریکا چه عوایدی می تواند برای ملت ایران در پی داشته باشد؟» و یا« فواید برقراری رابطه با امریکا در تضعیف اصول انقلاب اسلامی در عرصه بین المللی برای نظام سلطه» بتواند بخشی از توجیهات ذهنی و اقدامات عملی رفسنجانی و وابستگانش را در برقراری رابطه با آمریکا را روشن سازد.
4- هاشمی در مصاحبه مذکور یک ادعای تکراری را مجددا باز نقل می کند تا بواسطه این ادعا جریانات انقلابی را منفعل نموده و متعاقبا جامعه ایران اسلامی را به برقراری ارتباط با دولت متخاصم آمریکا راضی سازد. هاشمی می گوید:« من در سالهای آخر حیات امام(ره) نامه‌ای را خدمتشان نوشتم، تایپ هم نکردم. برای اینکه نمی‌خواستم کسی بخواند و خودم به امام دادم. در آن نامه هفت موضوع را با امام مطرح کردم و نوشتم که شما بهتر است در زمان حیاتتان، اینها را حل کنید، در غیر این صورت ممکن است اینها به صورت معضلی سدّ راه آینده کشور شود. گردنه‌هایی است که اگر شما ما را عبور ندهید، بعد از شما عبور کردن مشکل خواهد بود...یکی از این مسایل رابطه با آمریکا بود. نوشتم بالاخره سبکی که الان داریم که با آمریکا نه حرف بزنیم و نه رابطه داشته باشیم، قابل تداوم نیست. آمریکا قدرت برتر دنیا است.» لازم به اشاره است که هاشمی رفسنجانی تعمدا در هیچ مقطعی از پاسخ متقابل امام (ره)کلامی به میان نمی آورد . شاید هاشمی هیچ اشاره ای به جواب مثبت و یا منفی امام خمینی (ره) به این مطالبه مکتوب وی نمی کند تا باب هر گونه استنباط مطلوب از این خاطره بی نتیجه کماکان میسر باشد.
5- روشن است دادن پیشنهاد حل مشکلات ارتباط با آمریکا و متقابلا سکوت حضرت امام (ره) در قبال این پیشنهاد هر گز نمی تواند مستندی بر تائید نظر هاشمی رفسنجانی از سوی حضرت امام در خصوص برقراری رابطه با آمریکا باشد. طبیعی است که مواضع حضرت امام در قبال آمریکا به قدری روشن، گویا ، قاطع و خدشه ناپذیر است که نه با تک خاطرات یک فرد بلکه با مجموع خاطرات آن شخص کمترین آسیبی بر آن وارد نیست. بی شک گردنه ای که هاشمی از آن یاد می کند ماهیتا یکی از افتخارات مبارزاتی امام (ره) در تاریخ انقلاب اسلامی است.
6- برای تنویر افکار عمومی لازم به اشاره است که امام (ره) در بند پایانی وصیتنامه الهی خویش به وضوح اشاره می کنند: « اکنون که من حاضرم ، بعض نسبت های بی واقعیت به من داده می شود وممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض می کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می شود مورد تصدیق نیست ، مگر آنکه صدای من یا خط وامضای من باشد، با تصدیق کارشناسان ؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم .» آنچه روشن است تاکنون هیچ سند مستندی بر تائید خواسته هاشمی از سوی امام (ره) ارائه نشده است که بر همین اساس و مبتنی بر توصیه ماندگار امام خمینی(ره) این ادعای هاشمی اساسا غیر مستند و غیر قابل تائید می نماید.
7- در عین حال گذری کوتاه در متن وصیتنامه حضرت امام (ره) موید آن است که معمار کبیر انقلاب اسلامی تا پایان عمر شریف هیچگاه از مواضع انقلابی – اسلامی خویش در برابر شیطان بزرگ عدول نکردند. برای نمونه ایشان در وصیتنامه خویش می نویسند:« و ملت ما بلکه ملتهای اسلامی و مستضعفان جهان مفتخرند به اینکه دشمنان آنان که دشمنان خدای بزرگ و قرآن کریم و اسلام عزیزند، درندگانی هستند که از هیچ جنایت و خیانتی برای مقاصد شوم جنایتکارانه خود دست نمی کشند وبرای رسیدن به ریاست و مطامع پست خود دوست و دشمن را نمی شناسند و درراس آنان امریکا این تروریست بالذات دولتی است که سرتاسر جهان را به آتش کشیده و هم پیمان او صهیونیست جهانی است که برای رسیدن به مطامع خود جنایاتی مرتکب می شود که قلمها از نوشتن و زبانها از گفتن آن شرم دارند؛ و خیال ابلهانه اسرائیل بزرگ! آنان را به هر جنایتی می کشاند.» لذا چنانچه ادعای هاشمی مبنی بر تصمیم امام خمینی (ره) بر برقراری ارتباط با آمریکا صحت داشته باشد بایستی بتوان نشانه های متقنی براین اقدام حضرت امام در خصوص دراصلاح روند آمریکا ستیزی ایشان در متن وصیتنامه مشاهده نمود.نبود چنان نشانه هایی حکما اثبات می کند که اینگونه ادعای های منسوب به امام خمینی کاملا ذهنی و اصالتا غیر واقعی می باشد.
8- به نظر می رسد که هاشمی رفسنجانی به علل نسبتا معلومی که ظاهرا ریشه در منافع برخی از بستگان و وابستگان سیاسی اش دارد به جد کوشش دارد تا با هزینه کردن از دیگران به مقصود خویش دست یابد. برای نمونه ایشان در نفی شعار "مرگ بر آمریکا" می کوشد تا با توسل به یک سری خاطرات فردی تائید نشده و انتساب آن به حضرت امام خمینی (ره) و یا مقام معظم رهبری قبح رابطه با آمریکا را از بین ببرد.
9- هاشمی رفسنجانی در مصاحبه با فصلنامه مطالعات بین الملی با استدلال بسیار ضعیفی سعی نموده است تا با یکسان شماری دولت آمریکا با روسیه ، چین و آمریکا به توجیه ضرورت های مذاکره با آمریکا همت گمارد. ایشان در مصاحبه می گوید :« مگر اروپا با آمریکا، چین با آمریکا و روسیه با آمریکا چه تفاوتی از دید ما دارند؟ اگر با آنها مذاکره داریم، چرا با آمریکا مذاکره نکنیم؟ » طرح این سئوال اگرچه با توجه به ضمیر بکار برده شده « ما» نشان می دهد که ایشان دیدگاهی غیر از دیدگاه ملت ایران دارند اما از سوی دیگر طرح چنین پرسشی عمق سادگی و یا پیچیدگی سیاسی هاشمی را به تصویر می کشد. اگر کسی با ادعای مبارزه شصت ساله با نظام سلطه نتواند و یا نخواهد تفاوت دولت آمریکا با دیگر دول را تشخیص بدهد انصافا بایستی در صحت مواضع اتخاذی وی در مورد دیگر مسائل نیز با دیده تردید نگریست.چنین فردی یا دچار تغییرات بنیادین در مبانی فکری شده است یا در حالت خوش بینانه با قرائن و شواهد غیر واقعی آرمان ستیز به نتایج واقعی آرمان سوز دست یافته است.
در پاسخ به پرسش مشکوک طرح شده از سوی هاشمی بایستی گفت که نگاهی گذرا بر لیست دشمنی های دامنه دار دولت آمریکا در طول پنجاه سال گذشته در قبال ملت ایران به وضوح روشن می سازد که شیطان بزرگ نامیده شدن آمریکا از سوی حضرت دلائل بسیار متقن تاریخی – دینی داشته است. عنوانی که حضرت امام (ره) تقریبا برای هیچ کشور دیگری بکار نبرده است.
10- از منظر دیگر دعوت جبهه انقلاب اسلامی از شخص آقای هاشمی رفسنجانی به مطالعه مجدد در مبانی و اصول انقلاب اسلامی و فرمایشات راهبردی حضرت امام خمینی (ره) می تواند پاسخی جدی به پرسش های مبهم و دشمن شادکن هاشمی باشد. علاوه بر آن سیری در انآدیشه های متعالی امام خمینی (ره) در آغاز نهضت انقلاب اسلامی می تواند پاسخی جدی بر تلاش های اخیر وی در برقراری رابطه با آمریکا باشد. نکات ذیل می تواند به افراد مدعی ضرورت برقراری رابطه با آمریکا بینش انقلابی بدهد.
الف : امام خمینی (ره) همواره آمریکا را در راس قدرت های استکباری جهان و عامل اصلی تمام گرفتاری های جهان اسلام به ویژه ایران معرفی می کنند. ایشان در ۴ آبان ۱۳۴۳ در مقابله با لایحه استعماری کاپیتولاسیون می فرمایند : « تمام گرفتاری ما از این آمریکاست ….. این وکلا هم از آمریکا هستند این وزرا هم از آمریکا هستند . 1»
ب: از سوی دیگر حضرت امام خمینی (ره) در تمثیلی روائی آمریکا را شیطان بزرگ و دیگران را بچه شیطان معرفی می کنند.قطعا هاشمی باید تصدیق کند که یک جامعه انقلابی- اسلامی مجاز به برقراری ارتباط با شیطان نیست. امام می فرمایند :« در یک روایتی است که رسول خدا که مبعوث شد آن شیطان بزرگ فریاد کرد و شیطان ها را دور خودش جمع کرد و اینکه : مشکل شد کار بر ما! در این انقلاب شیطان بزرگ که آمریکاست شیاطین را با فریاد دور خودش دارد جمع می کند. چه بچه شیطان هایی که در ایران هستند و چه شیطان هایی که در خارج هستند جمع کرده است و هیاهو به راه انداخته است . 2»
پ: به هر شکل آقای هاشمی بایستی بدانند که حضرت امام خمینی که شناخت دقیقی نسبت نظام سلطه و سیاست های غیر انسانی دولت آمریکا در قبال ملل مستضعف دارن د با صراحت و قاطعیت خدشه ناپذیری میزان شدت خطر آمریکا را به حدی زیاد می دانند که کوچک ترین غفلت آز خطر آمریکا را موجب نابودی کشور غافل اعلام می نمایند : « خطر آمریکا به حدی است که اگر کوچک ترین غفلتی کنید نابود می شوید . 3» طبیعی است هاشمی رفسنجانی به عنوان یکی از دوستداران انقلاب اسلامی مجاز نیست که با گفتار و رفتار خویش جامعه اسلامی را به غفلت از خطر جدی آمریکا وا دارد.
ت: هم چنین معظم له با صراحت انقلابی دولت آمریکا را مولد و منشا هر فساد موجود در عالم دانسته و همه دشمنان نظام را آلت دست دولت آمریکا معرفی می کنند.ایشان می فرمایند: « آمریکا در هر فسادی دست دارد . 4» لذا شکی وجود ندارد که برقراری رابطه با کشور مولد فساد مطلقا زیبنده یک کشور اسلامی نبوده و هیچ هم خوانی با اصول و آرمان های انقلاب اسلامی ندارد.
ث: به هر حال آقای هاشمی باید بپذیرد که امام خمینی در پیام خویش در تقبیح دولت طاغوتی آمریکا و تبیین تفاوت این شیطان بزرگ با بت ها خطاب به حجاج می فرمایند: « و کدام بت به پایه شیطان بزرگ و بتها و طاغوت های خونخوار می رسد که همه مستضعفان جهان را به سجده خود و ستایش خویش فراخوانند و همه بندگان آزاد خدای تعالی را بنده فرمانبردار خویش دانند .در فریضه حج که لبیک به حق است و هجرت به سوی حق تعالی به برکت ابراهیم و محمد است مقام نه بر همه بتها و طاغوتهاست و شیطان ها و شیطان زاده هاست . و کدام بت از شیطان بزرگ آمریکای جهانخوار و شوروی ملحد متجاوز بزرگتر و کدام طاغوت و طاغوتچه از طاغوت های زمان ما بالاترند 5 »
ح: در فرازی دیگر حضرت امام خمینی (ره) در پاسخ به مدعیان برقراری رابطه با آمریکا و تشریح جنس رابطه ملت ایران با دولت آمریکا می فرمایند : « رابطه ما با امثال آمریکا رابطه ملت مظلوم با جهانخواران است. 6 » هاشمی بایستی بتواند توجیهی برای معقول بودن ابطه میان مظلوم و ظالم مصر بر ظلم ارائه دهد و سپس در میان هجمه های پایان ناپذیر و دشمنانه آمریکائی ها پرچم تبیین ضرورت رابطه با آمریکا را در ایران به دست خویش و یا کسانش بلند نماید.
ج: حضرت امام خمینی (ره) که پرچمدار رهائی بشریت معاصر از قیود نظام سلطه است هرگونه رابطه با آمریکا را مایه تن دادن به خواری و ذلت می دانند. ایشان می فرمایند: « اگر ما با آمریکا و سایر ابرقدرت ها کنار آمده بودیم گرفتار این مصائب نبودیم ولی مردم ما دیگر به هیچ وجه حاضر نیستند تن به خواری و ذلت دهند7» لذا طبیعی است که هاشمی رفسنجانی نمی تواند ملت را به انجام کاری فراخواند که اصالتا این عمل سیاسی مایه ننگ تاریخی و مصائب پر شمار می باشد.
چ: هاشمی باید بداند که نیت واقعی دولت آمریکا در مخاصمه و مقابله و مذاکره وهر آنچه که در ورطه ارتباط و قطع ارتباط قابل ذکر است نابودی انقلااب اسلامی و به بند کشانیدن ملت غیور ایران است. امام خمینی سال ها پیش از این نیت واقعی دولت آمریکا در میدان مواجهه با ملت ایران پرده برداشته و می فرمایند: « آمریکا قصد نابودی ما را دارد . 8» لذا روشن است که اندکی تدبر در موارد مذکور هر انسان منصف دوستدار وطن را ولو که مغفول بزرگ نمائی های دشمنان و یا دغل کاری های دوستان شده باشد منطقا به نفی مذاکره و رابطه با شیطان بزرگ وا می دارد. طبیعتا هاشمی نیز از این قاعده کلی مستثنی نمی باشد.
پاورقی :
1-صحیفه امام موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی ج ۱ ص ۴۲۲
2- همان مدرک ج ۱۰ ص ۴۸۹
3- همان مدرک ج ۱۲ ص ۲۰۲
4- صحیفه امام ج ۱۳ ص ۲۰۸ »
5- همان مدرک ج ۲۰ ص ۸۹
6- همان مدرک ج ۱۲ ص ۲۳۳
7- همان مدرک ج ۱۳ ص ۲۱۳
8- همان مدرک ص

یکشنبه 28 مهر 1392 - 02:09
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از maktab110 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: unknown733 /
maktab110 آفلاین



ارسال‌ها : 2531
عضویت: 30 /5 /1391
محل زندگی: ارومیه
سن: 30
تشکرها : 3769
تشکر شده : 2547
دستکش مخملی
علت قطع رابطه با آمریکا
1/1 خوی استکباری آمریکا
وضع کنونی یعنی قطع رابطه ی ما با امریکا اول این را بیان می کند که این وضع، نتیجه ی رفتار و وضع طبیعی استکبار امریکایی است، در واقع، نتیجه ی مظلومیت ملت ایران است.حرف دوم این است که مذاکره با امریکا، هیچ فایده ای برای ملت ایران ندارد.حرف سوم این است که مذاکره و رابطه ی با امریکا، برای ملت ایران ضرر دارد. (1)
2/1 اسلامیت نظام
حالا یک کشوری در همه ی زمینه ها در زمینه ی اقتصادی، صادرات، واردات، در زمینه ی سیاستهای فرهنگی، در زمینه ی رابطه با کشورهای دنیا حرف امریکا و دستور امریکا و امر و نهی امریکا را به حساب نیاورد، این خیلی برای استکبار سخت است.با ایران دشمنی شان بر سراین است و همه ی حرفهای دیگر بهانه است.حالا ما چرا زیر بار امریکا و هیچ ابرقدرت دیگری نمی رویم؟ چون مسلمانیم. (2)
2 استقبال از قطع رابطه
از روزی که این مردک ساده دل بی تجربه ی خام بازی خورده با افتخار اعلام کرده است که می خواهد روابط اقتصادی امریکا را با ایران ممنوع کند، بنده از ته دل خوشحال شدم، از چند جهت: اولا اینها تا حالا مرتب با سالوس و ریا، کار می کردند که بعضی گوشه و کنار می گفتند: اینها اینقدر هم با ما دشمن نیستند.آخر، وقتی شما می گویید «مرگ بر آمریکا» این شعار بد است، عیب است و زشت است.می خواستند این فریاد «مرگ بر امریکا» را که مردم ما از ته دلشان بیان می شود آن را در گلوها خفه کنند.حالا دیگر مردم وقتی که در مقابل یک چنین صراحتی قرار گرفتند، در هر جای کشور هستند، راحت فریاد دلشان را می کشند و فریاد می زنند: «مرگ بر امریکا» . (3)
3 ضرر رابطه با آمریکا
رابطه و مذاکره، برای ملت ایران و برای نهضت جهانی مضر است.اولین ضرر این است که امریکاییها با ورود در این میدان، این طور تفهیم خواهند کرد که جمهوری اسلامی از همه ی حرفهای دوران امام و دوران جنگ و دفاع مقدس و دوران انقلاب صرف نظر کرده و گذشته است.اولین چیزی که امریکاییها ادعا می کنند، این است.اولین مطلبی که در دنیا شایع می کنند، این است که انقلاب اسلامی تمام شد و پایان گرفت، با اینکه الان، هیچ چیز نشده، همین حرفها را زمزمه می کنند! (4)
4 مزایای قطع رابطه
به برکت رهبریهای امام خمینی، جمهوری اسلامی ایران در مدت 15 سال قطع رابطه با امریکا رشد بسیار کرده و موفقیتهای بزرگی داشته است که قطعا اگر با امریکا رابطه داشتیم، نمی توانستیم این گونه موفق عمل کنیم. (5)اینجا مملکتی بود که هواپیمای امریکایی، داخل ایران خلبان داشت، پرواز می کرد، همافر و افسر فنی تعمیرش می کردند، اما هیچکدام جرأت نداشتند ابزار این هواپیما را باز کنند و ببینند چه شکلی است اسمش هم تعمیر کار بود.وقتی ابزارش خراب می شد، باید به امریکا می بردند و آن جا تعمیر می کردند.و برمی گرداندند.اجازه ی تعمیر ابزار هواپیمای امریکایی به تعمیرکار ما که با آن هواپیما سر و کار داشت داده نمی شد.در این کشور همین نیروهای مسلح، همین مردم توانستند به برکت همان تحریمها و به برکت همان جلوگیریها این پیشرفت عظیم را در این زمینه پیدا کنند.

یکشنبه 28 مهر 1392 - 02:11
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از maktab110 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: unknown733 /
gomnam آفلاین



ارسال‌ها : 2465
عضویت: 3 /5 /1391
محل زندگی: قم
سن: 21
تشکرها : 2919
تشکر شده : 5292
دستکش مخملی
لطفا وقتی مطلبی رو از جایی کپی میکنید به صحت اون هم دقتی داشته باشید،شبکه دانا خودش جهتگیری داره. هیچ چیز رو نصف و نیمه بیان نکنید.این روزنامه ای که تصویرش رو گذاشتید صحبت امام در مورد مذاکره بر روی مسئله بازگشت شاه هست نه در مورد مذاکره بر روی روابط ایران و آمریکا.سیاه نمایی کار درستی نیست. منطقی باشید لطفا.

امضای کاربر : مبارزه هر قدر صعب، صعود را ادامه بده. شاید قله در یک قدمی تو باشد
و بدان : آنان که آفتاب را به زندگی دیگران ارزانی می دارند،نمی توانند خود از آن بی بهره باشند
یکشنبه 28 مهر 1392 - 02:24
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 1 کاربر از gomnam به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: maktab110 /
maktab110 آفلاین



ارسال‌ها : 2531
عضویت: 30 /5 /1391
محل زندگی: ارومیه
سن: 30
تشکرها : 3769
تشکر شده : 2547
دستکش مخملی
نقل قول از gomnam
لطفا وقتی مطلبی رو از جایی کپی میکنید به صحت اون هم دقتی داشته باشید،شبکه دانا خودش جهتگیری داره. هیچ چیز رو نصف و نیمه بیان نکنید.این روزنامه ای که تصویرش رو گذاشتید صحبت امام در مورد مذاکره بر روی مسئله بازگشت شاه هست نه در مورد مذاکره بر روی روابط ایران و آمریکا.سیاه نمایی کار درستی نیست. منطقی باشید لطفا.



حالا کدوماشون جهت گیری ندارن تصویر: /weblog/file/forum/smiles/3.gif

ضمنا مگه مذاکره با آمریکا بر سر برگشتن شاه بود تصویر: /weblog/file/forum/smiles/21.gif

من آشنایی با شبکه دانا ندارم ولی حرف گمنام رو تایید میکنم که اولا نصف و نیمه نباشن دوما سیاهنمایی نشهتصویر: /weblog/file/forum/smiles/39.gif

یکشنبه 28 مهر 1392 - 02:43
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 3 کاربر از maktab110 به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: gomnam / unknown733 / maryamsis /
gomnam آفلاین



ارسال‌ها : 2465
عضویت: 3 /5 /1391
محل زندگی: قم
سن: 21
تشکرها : 2919
تشکر شده : 5292
دستکش مخملی
البته تصویر روزنامه مربوط به سایت خبری دانا هستش و این نوشته متاسفانه دوباره توسط آقای رائفی پور منتشر شده و از اونجایی که طرفداران ایشون هم بی قید و شرط صحبتهای ایشون رو قبول دارن به بازتاب و انتشار گسترده این متن پرداختن. این متن با این تصویر در بیش از 100 وبلاگ منتشر شده،میبینید،وقتی یه آدم عادی یه اشتباهی کنه باید در حد یه اشتباه عادی شخصی پاسخگو باشه، اما وقتی چنین اشخاصی از محبوبیتشون برای انتشار این سیاه نمایی ها استفاده میکنن میتونم بگم فاجعه ای در حال رخ دادنه. مشاهیر باید بیشتر دقت کنن. حالا اون شخص مشهور هرکسی که میخواد باشه.
قبلا به وظیفه خودمم عمل کردم و طی پیامی این موارد رو به آقای رائفی پور گوشزد کردم. اما فکر میکنم وظیفه طرفداران ایشون هم این باشه که هر چیزی رو از ایشون قبول نکنن و مطالب ایشون رو از صافی منطق و انصاف بگذرونن.
موفق باشید

امضای کاربر : مبارزه هر قدر صعب، صعود را ادامه بده. شاید قله در یک قدمی تو باشد
و بدان : آنان که آفتاب را به زندگی دیگران ارزانی می دارند،نمی توانند خود از آن بی بهره باشند
یکشنبه 28 مهر 1392 - 14:17
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 2 کاربر از gomnam به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: maryamsis / unknown733 /
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group