تعداد بازدید 378
|
نویسنده |
پیام |
maryam
![](https://rozup.ir/up/jakob/news-forum-temp/barchasb/new.png)
ارسالها : 63
عضویت: 7 /5 /1391
محل زندگی: قم
سن: 20
تشکرها : 791
تشکر شده : 81
|
سوپ قارچ و کرفس
مواد لازمکره 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط یک عدد؛ کاملا ریز شود.
کرفس 2 شاخه؛ کاملا ریز شود.
سیر یک حبه؛ کاملا ریز شود.
قارچ 450 گرم؛ شسته و درشت خرد شود.
آب مرغ یا سبزیجات 4 پیمانه
جعفری خرد شده تازه 2 قاشق غذاخوری
سیبزمینی 200 گرم؛ پوست کنده و به قطعات مکعبی خرد شود.
نمک و فلفل به اندازه لازم
طرز تهیه* کره را درون قابلمهای بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید.
* پیاز، کرفس و سیر را به ظرف اضافه کرده و حدود 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آنها را بپزید.
* قارچ را به مخلوط فوق اضافه کرده و 6- 5 دقیقه دیگر آنها را بپزید.
* آب مرغ و سیبزمینی را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند سپس با حرارت کم تا 30 دقیقه آنها را بپزید.
* با استفاده از همزن و یا دستگاه غذاساز سوپ را به صورت درشت پوره کنید.
* ابتدا جعفری سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.
بخش تغذیه و آشپزی تبیان
|
|
یکشنبه 30 مهر 1391 - 22:11 |
|
تشکر شده: |
|
|
تشکر شده: |
2 کاربر از maryam به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند:
banoo & zeinab & |
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.