سوپ قارچ و کرفس

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 378
نویسنده پیام
maryam آفلاین


ارسال‌ها : 63
عضویت: 7 /5 /1391
محل زندگی: قم
سن: 20
تشکرها : 791
تشکر شده : 81
سوپ قارچ و کرفس



مواد لازمکره                                   2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط                        یک عدد؛ کاملا ریز شود.
کرفس                               2 شاخه؛ کاملا ریز شود.
سیر                                  یک حبه؛ کاملا ریز شود.
قارچ                                 450 گرم؛ شسته و درشت خرد شود.
آب مرغ یا سبزیجات           ‌4 پیمانه
جعفری خرد شده تازه        2 قاشق غذاخوری

سیب‌زمینی                     200 گرم؛ پوست کنده و به قطعات مکعبی خرد شود.
نمک و فلفل                      به اندازه لازم
 
طرز تهیه* کره را درون قابلمه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط ذوب کنید.
* پیاز، کرفس و سیر را به ظرف اضافه کرده و حدود 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند آن‌ها را بپزید.
* قارچ را به مخلوط فوق اضافه کرده و 6- 5 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.
* آب مرغ و سیب‌زمینی را به ظرف اضافه کرده و بگذارید بجوشند سپس با حرارت کم تا 30 دقیقه آن‌ها را بپزید.
* با استفاده از هم‌زن و یا دستگاه غذاساز سوپ را به صورت درشت پوره کنید.
* ابتدا جعفری سپس نمک و فلفل را به سوپ اضافه کرده و تا سرد نشده آن را میل کنید.
 
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

یکشنبه 30 مهر 1391 - 22:11
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 2 کاربر از maryam به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: banoo & zeinab &
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group