آش شله قلمکار (آش گوشت) غذای اردبیلی

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 452
نویسنده پیام
maryam آفلاین


ارسال‌ها : 63
عضویت: 7 /5 /1391
محل زندگی: قم
سن: 20
تشکرها : 791
تشکر شده : 81
آش شله قلمکار (آش گوشت) غذای اردبیلی




 
 
 
مواد لازم:
لوبیا قرمز                                               50 - 60 گرم
نخود                                                    50 - 60 گرم
جو                                                      50 - 60 گرم
عدس                                                   50 - 60 گرم
سبزی آش                                            1 کیلو
گوشت گردن پخته و ریش ریش شده             به میزان لازم
نمک، فلفل قرمز و سیاه، روغن                    به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:
 
همه حبوبات را از قبل خیس میکنیم بعد آنها را با هم مخلوط میکنیم و میپزیم.
 
آب را روی حرارت میگذاریم حبوبات را به آن اضافه میکنیم سبزی خرد شده را اضافه میکنیم.
 
گوشت را بعد از اینکه پختیم میتوانیم با دست ریش ریش کنیم یا پشت یک آبکش فلزی گوشت را ماساژ بدهیم تا ریش ریش شود.
 
گوشت را به مواد اضافه میکنیم و مقداری پیاز داغ اضافه میکنیم و مقداری از پیاز داغ را برای تزئین نگه میداریم.
 
مقداری هم نعناع اضافه میکنیم. نعناع را داخل کمی روغن مایع غلطانده ایم و نیازی نیست آن را تفت بدهیم.
 
مقدار خیلی کمی فلفل اضافه میکنیم.
 
نمک و روغن هم اضافه میکنیم.
 
در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم آش جا بیفتد.
 
 
شبکه 3 برنامه خونه من خونه تو
مربی: آقای مرادی


یکشنبه 30 مهر 1391 - 22:10
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 2 کاربر از maryam به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: banoo & zeinab &
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group